Mijn naam is Hilde Hoenderdos. Ik ben dierhomeopaat. Ik woon samen met mijn echtgenoot onze 4 katten, 3 geiten en 2 ezels in een mooie gerestaureerde boerderij uit 1899. Ik ben in 1998 gestart met een 5–jarige HBO opleiding voor veterinair natuurgeneeskundige aan de Academie voor natuurlijke geneeswijzen in Meppel. Gedurende deze opleiding kwam ik erachter dat bach-bloesemtherapie en klassieke homeopathie mijn voorkeur hadden.


Om nog meer kennis te vergaren over klassieke homeopathie ben ik aansluitend de 4- jarige opleiding gaan volgen voor Klassiek Homeopaat voor Dieren in Amersfoort die ik in de zomer van 2007 succesvol heb afgerond.


Gedurende mijn opleidingen heb ik vele dieren met succes mogen behandelen met uiteenlopende klachten; variërend van chronische huidproblemen, maag- en darmproblemen, tot terugkerende blaasproblematiek, luchtwegproblemen, gebitsproblemen alsook bewegingsproblemen.

Naast dieren met lichamelijke problemen heb ik ook dieren kunnen helpen met gedragsproblemen, zoals katten die onzindelijk zijn, honden met agressieklachten en/of dieren met angsten. Naast katten en honden heb ik tevens paarden, ezels, schapen, geiten, eenden en zelfs koeien behandeld.


Naast mijn praktijk voor klassieke homeopathie voor dieren heb ik ook een kattenpension. Zie ook www.kattenpensiondelapjeskat.nl 

portfolio
elske
contact